Hoppa till innehåll

Kallelse till Årsmöte den 7 mars!

Nu är det dags igen för årets årsmöte som kommer hållas på Sjömansskolan på Långholmen (Mälarvarvsbacken 2-4). Vi hälsar alla välkomna kl 18:00 och vi tänkte börja årsmötet kl 18:15. Förhoppningsvis kommer vi vara klara på en halvtimme och då är tanken att Per Anders Flordal kommer att berätta om väderrouting och väderappar. Per Anders kommer hålla på till ca 21:30 inklusive fikapaus.

Vi kommer bjuda på någon matig macka och dricka samt att vi tar en fikapaus under föredraget. Vi kommer också att sända årsmötet och föredraget digitalt så när du anmäler dig så skriver du in att du vill vara med digitalt så kommer vi skicka ut en länk till dig. Anmälan sker på hemsidan på högersidan.

Det vore jättebra om ni vill komma med idéer om vad vi skall anordna till SARC som event. Har du något roligt som du vill att vi skall göra så mejla till webmaster@sarc.se så tar vi med det förhoppningsvis till årsmötet. Alla handlingar kommer presenteras på hemsidan senast en vecka innan årsmötet. Ni kommer hitta dokumenten här

Det är nytt år också och anmälningsavgiften skall vara inne till i maj. Glöm inte att skriva in ditt namn och båtnamn / modell så vi kan pricka av dig. Det går bra att betala med Swish eller till Bankgiro. Kommer inbetalningen från utlandet finns IBAN numret på hemsidan. Här finns också QR kod för Swish.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *