Hoppa till innehåll

Bli medlem

Så här gör du för att bli ny medlem!

Vill du bli medlem i Sällskapet Arconaseglare?
Fyll i formuläret längre ner på sidan. Om du inte har en Arcona men ändå vill bli medlem, mejla till medlem@sarc.se. Du kan också som medlem använda formuläret för att ge oss ändrade uppgifter.
Betala in 200 kr till vårt bankgironummer: 5434-6218 eller via Swish 123 22 701 06. Du kan scanna av QR koden i Swishappen så går det smidigt. Om du bor utomlands använd IBAN nummer (se längst ner på sidan).  Du kan sätta in din medlemsavgift via din bank till:
  IBAN SE9480000832799742465728
  BIC SWEDESS
  så kommer pengarna in på SARCs konto i Swedbank.

  När du är medlem kan du gå in på ”För medlemmar” för att se vår matrikel. Den är lösenordskyddad så kontakta medlemsansvarig så får du lösenordet.

  GDPR och samtycke.

  I och med att du bockar i rutan för samtycke så godkänner du att vi använder dina personuppgifter. SARC är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för SARCs verksamhet enligt de nya GDPRreglerna. SARC behandlar personuppgifter för att administrera löpande föreningsaktiviteter, kommunicera med medlemmarna samt hantera medlemsrelaterade ekonomiska transaktioner. Uppgifterna kommer inte att överföras till tredje land eller tredje part och dina personuppgifter kommer inte att utsättas för automatiserat beslutsfattande. Medlemsuppgifter publiceras i SARCsmatrikel, som är tillgänglig för medlemmar på webben. SARC kommer att genomföra en bedömning årsvis om ändamålet med behandlingen av personuppgifterna kvarstår annars kommer uppgifterna att raderas. Har du frågor om SARCspersonuppgiftsbehandling är du välkommen att kontakta vår personuppgiftsansvarig, Håkan Ericsson på mail medlem@sarc.se