Hoppa till innehåll

Tack Arcona Yachts för en trevlig träff.

Till helgen var vi 17 personer som träffades på Kattholm en i Gustavsberg. De allra flesta kom till klockan 11. Efter diskussion och sammanträde kunde vi konstatera att optimisterna hade någon lagtävling och skulle hålla sig när KSSS kansliet vilket gjorde att baggen var ganska fri.

385:an och 340:an innan start

Vi var tre båtar som seglade och bestättning hoppade på olika båtar. Arcona 385, Arcona 340 och en Arcona 430 var det som deltog. Det var inte mycket vind på baggen det gick bra att segla. Arcona en 385 tog hand om segling med Håkan Ericsson vid rodret.

Håkan besriver något!

Det blev en magisk dag men kanske den varmaste dagen under augusti och september. Supertrevligt blev det också när vi tog fram den kalla Cavan med lite tilltugg. Alla personer fick plats i Ellens sittbrunn med hjälp av lite pallar.

Nya hedersmedlemen Robin på plats
Nya hedersmedlemen Robin på plats
Urban läser upp resultatet från seglingen.

Middag intogs på Biston i Gustavsberg. Gott och trevlig och vi i Sarc får tacka Urban på Arcona Yachts.

Härlig middag på Bistron!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *