Hoppa till innehåll

Anmäl dig till Knep & Knop

Vi välkomnar alla SARC Seglare till en kväll hos oss där vi både fårchansen att dela med oss av kunskaper runt vårt sortiment och tjänster, samtidigt som vi får lära oss på̊ vilket sätt vi bäst kan hjälpa Arconaseglare i framtiden.

Vi kommer under kvällen att erbjuda teoretiska och praktiska övningar, där vi delar upp oss i mindre grupper. T.ex. har vi på̊ agendan att prata om grundläggande kunskaper vad gäller fibrer och konstruktion av olika tampar samt dimensionering. Vi kommer även att göra en del splitsarbeten i vår verkstad för att visa grunderna i detta hantverk. Det kommer, under kvällen, finnas möjlighet till individuella diskussioner runt tågvirke.

Ett annat område är block och beslag där vi kommer att diskutera en rad olika lösningar för t.ex. akterstag, storskotsystem, kickar o.s.v.. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor och styra det vi pratar om. Vi kommer även att ha en liten kort diskussion runt klädsel till sjöss och kika på̊ olika typer av material och kategorier av sjökläder. VI hoppas på̊ att ge matnyttig kunskap till alla besökare.

Det kommer självklart även finnas tid för allmänt mingel samt möjlighet att ta del av en del riktade erbjudanden under kvällen. Det skall finnas plats för dialog kring vad Arcona kunder vill att vi lagerförs. Vi kan lägga upp artiklar för varje modell, tamplängder etc.

Lokalen begränsar antalet deltagare till 30 personer, så anmäl er i tid. Vi startar klockan kl.18:00 onsdagen 25 oktober. Det kommer ordnas med kaffe och macka innan vi slutar 21:00. Anmälan görs till höger på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *