Hoppa till innehåll

Tack för ett bra årsmöte!

Igår den 28:e mars hade vi vårt vanliga årsmöte, även denna gång digitalt. Totalt var vi 14 medlemmar med på mötet. Mötet gick väldigt smidigt och fort. Några korta saker från mötet innan protokollet kommer.

Robin Edman valdes in som hedersmedlem i SARC. Robin har under 12 år suttit som ordförande för klubben och har bidragit väldigt mycket till vad vi är idag. Det ville styrelsen hedra med att lägga en motion om att välja in honom. Årsmötet hade inga synpunkter.

Styrelsen vill också tacka Karin Jansson för alla år som hon varit med i styrelsen. Karin skulle bara hoppa in ett tag men det blev väldigt många år med oss. Karin har varit väldigt nogrann och en stor fixare. Stort tack!

Karin Jansson

Håkan Belvén valdes in till styrelsen efter Karin. Vi hälsar Håkan välkommen in i gänget.

För övrigt kommer vi meddela när protokollet är klart och påskrivet så publicerar vi det på hemsidan.

Styrelsen gm Peter Magnsjö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *