Hoppa till innehåll

Dags för SailClinic

Äntligen skall vi försöka oss på att genomföra en Sailclinic med UK Syversen på Baggen. Allt hänger naturligtvis på FHMs restriktioner och vad som bestäms den 1 juni. Dock tror vi att många av våra medlemmar har fått vaccin och att man öppnar upp för lite större sällskap. Vi kommer också begränsa antalet anmälda till 20 personer för att det inte skall bli alltför trångt.

Vi har fått nöjet att låna en ny Arcona 385 av Arcona Yachts men vi skulle behöva någon båt till som vi önskar låna av någon medlem, så hör av dig till event@sarc.se om du har en båt att låna ut. Vi kommer köra igång redan klockan 16:00 med en samling med någon macka för att ge oss ut på Baggen innan vinden försvinnner helt. Av erfarenhet så dör det ut om vi går ut för sent.

Anmälan görs till högersidan på hemsidan under kommande event.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *