Hoppa till innehåll

Sensommarträff i Norrviken

En mäktig syn med alla Arconor

Sent om sider så kommer här en liten uppdatering från vår Sensommarträff. Tror vi slog rekord i antal medlemmar som kom till träffen. Hela 16 båtar dök upp i Norrviken på Runmarö. Vi tog helt enkelt över hela bryggan förutom tre andra båtar. Vilken mäktig syn.

Ibland var det riktigt mörka moln.

Vi tog också rekord i att ha alla väder denna lördag. Varmt med sol, ösregn, åska, kyla och allt annat man kan tänka sig. Men vad avskräcker det en Arconaseglare. Bara ett enda manfall från de anmälda båtarna. De är starkt.

Panoramavy över Norrviken.

I år valde vi att inte ha någon segling utan istället så koncentrerade vi oss på att ha trevligt tillsammans. Och det hade vi. På eftermiddagen så hade Jackie anordnat en tipspromenad som alla båtar deltog i. Det blev spännande men jag tror vi kanske skall ordna en navigationskurs så alla har koll på lanternor. Vinnare av tipspromenaden blev Why Not! Ett stort grattis.

Grillmiddag under tälttet, vissa fick tyvärr inte plats.

Efter tipspromenaden så erbjöds det lite bubbel för den som ville ha. Vid sextiden så tändes grillarna och vi försökte duka under tältet som står där så Corona säkert som det gick. Nivå på skratt och snack var hög.

Det gäller att knö ihop sig när regnet kommer.

Det är onekligen svårt att hitta bra ställen att vara på när vi blir så här många och att det skall passa båtar både från norr och söder. Har ni några tips så mejla gärna in det till någon i styrelsen.

Erik till höger i gult kom direkt från kappsegling, vad kan stoppa någon till att umgås med andra Arconaseglare.

Ett stort tack till alla som kom till Norrviken önskar vi från Styrelsen. Nu gäller det för oss att navigera vidare för att se hur, när och om vi kan träffas i december eller inte. Vi håller just nu på att leta lämplig lokal som gör att vi inte trängs för mycket.

3 kommentarer till “Sensommarträff i Norrviken”

 1. Hej på er i styrelsen…. Stort varmt tack för ett mycket trevligt arrangemang i Norrviken, kul att vi blev så många….
  Ang att träffas i december eller inte. Då styrelsen nu letar efter lämplig lokal, så kan vi erbjuda vår dansstudio på Luntmakargatan.
  Hos oss finns bord och ca 80 stolar, pentry, tallrikar, bestick, glas etc….. ljudanläggning, omklädningsrum & toaletter. Frågan är vilket datum som planeras?? Är detta ontressant…. Tacksam för feedback
  James & Lena / Arcona 410 ”A Wet Dream”

  1. Hej James!
   Det kanske det skulle vara. Det viktiga är att man kan hålla avstånd. Det vi tittat på är den 10 december men det är såklart inte spikat än. Vi kanske skulle kunna komma och titta på lokalen. Den vi var i förra året har vi avbokat för vi tyckte det var för trångt.

   Vi hörs//Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *