Hoppa till innehåll

Sail Clinic nr 1 i Gustavsberg

I kväll har vi kört den första Sail Clinic på Baggensfjärden. Vi var utlovade vind men också regn. Som tur var så slapp vi regnet och kunde segla med bra vindar. Vindarna varierade mellan 6-10 m/s så det blev till att jobba lite.

Härlig kryss på Baggen.

Vi var 19 medlemmar som var med och seglade i två båtar (410 och 380). Micke Olesen från UK Syversen och Noel Barkelius från Arcona var med och coachade oss alla. Micke med segeltrim och en massa tips och Noel hade riggtrim som instruktion.

Amileva fick bära 11 personer idag.

Kvällen började med att Karin hade fixat goda mackor med dricka till oss alla. Efter indelning så gjorde vi i ordning båtarna. 410 gick ut lite tidigare med Micke medans Noel körde riggtrim på 380:an, mest för att vänta in deltagare som satt fast i kö. Trafiken i Stockholm är inte nådig i juni med skolavslutningar och vägbyggen. I halvtid så bytte Micke och Noel båtar.

Vill passa på att tacka alla som deltagit och framförallt tack till Mikael Vann och Håkan Borgenhäll som ställt up med sina båtar. I morgon kör vi Sail Clinic i Göteborg. Hoppas ni får bra väder.

En plan stor på 410:an
Härligt skotad fock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *