Hoppa till innehåll

Och vinnare av European Yacht of the year är

Arcona 435. Vilken prestation att återigen ta titeln i klassen Performance – Cruiser. Det måste vara något speciellt med båtarna för att ”stora syster” (om än mindre) Arcona 430 tog titeln 2009.

Arcona 435 premiärvisades i Marstarand under båtmässan och därefter i Southampton. Det skall bli spännande att få se henne i hemmahamnen när hon kommer dit. Det var namnstarka båtar hon mötte i sin klass, Grand Solei 48 Performance och XP 46. Teamet för Arcona Yachts var mycket nöjda i går kväll när det avgjordes.

Just nu så ställer Arcona Yachts ut Arcona 435 och Arcona 380 på Düsseldorf mässan. Det skall bli spännande för att se utfallet på det. Mässan är helt galet stor och med många internationella besökare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *