Hoppa till innehåll

Glögg 2023 och 20år!

I kväll har vi haft vår årliga glögg och vi firade våra 20 år som förening. Dagen till ära så var Pelle Berg och Ulla Lilja Berg på besök. Pelle var med och bildade SARC för 20 år sedan.

Vilken kväll det bjöd på dessutom! Vi fick höra om deras segling från Australien till Indonesien med ett stopp över jul och nyår i Sydney! Resan de är ute på satte alla på helspänn då vi även fick höra om de hemskheter de fick uppleva när Ulla blev illa tilltygad vid en gipp. Andra halvlek bjöd verkligen på skräck och många skratt. Det var en stor uppslutning med 37 personer på plats och 6 stycken med på länk.

Vi började kvällen med en väldigt god Cesar sallad som Scandic Järva gjorde väldigt bra. Efter första halvlek så bjöds det på glögg, pepparkakor och lussebullar. Vi hade också utlottning till de som var där, presentkort på One Design på vardera 500 kronor. Vinnare blev 4 båtar som var där och två som var med på länk! Båtarna A Wet Dream, Nerissa, Kluque och La Vida vann sina presentkort och de var där. De som var med på länk och vann var Miss ARC och Symfoni. Stort grattis.

Ni som missade att vara med kan titta på hela föredraget under fliken ”För medlemmar”. Har du glömt lösenordet så mejla till webmaster@sarc.se så får ni koden och kan ni se hela föredraget.

Vi önskar från styrelsen en God Jul och Gott Nytt År! Skriv redan in den 7 mars i kalendern för då händer det nya saker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *