Hoppa till innehåll

SailClinic och Höstträff

Häng med oss den 13 juni på SailClinic i Gustavsberg. Vi kommer samlas runt 16 tiden på eftermiddagen för att säkra att det fortfarande finns vind. Micke och Oskar kommer med från UK Syversen för att vi skall lära oss att skota våra snabba båtar på rätt sätt. Anmäl dig till höger här på hemsidan. Vi kommer att bjuda på några matnyttiga smörgåsar och något att dricka.

Höstträff i Gustavsberg den 9 september

Arcona Yachts är med och arrangerar vår höstträff i september. I anmälan kan du anmäla dig om du vill vara med och kappsegla eller ej. Du kan också hänga med och segla med någon annan eller om du kommer utan båt så kommer vi se till att du får segla med någon annan.

Vi kommer att gå ut utanför Fällström då Baggen har SM i optimist. Blir en lite lättare bana runt några skär på Ingaröfjärden. Efter seglingen så kommer Arcona Yachts att bjuda på en enklare middag och vi kommer som vanligt att väldigt trevligt. Anmälan ser på hemsidan till höger och välj ett alternativ som passar dig.

2 kommentarer till “SailClinic och Höstträff”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *