Hoppa till innehåll

Få fart på båten!

Ett stort tack till Jimmy Hellberg som hade en mycket bra föreläsning på Sjömansskolan om hur man får fart på båten. Fart på det digitala mötet var det dock inte, vi får be om ursäkt med stöket innan vi kom igång. Det var två datorer som inte ville vara med oss alls, så det blev lite improvisation till slut.

Resultatet blev dock väldigt lyckat och Jimmy var väldigt pedagogisk och kom med många bra tips hur vi skall få ännu mer fart i våra båtar. Tycker som synd om andra båtmärken som kommer få det tufft på vattnet i sommar. Vi var 36 personer på Sjömansskolan och ca 45 via nätet, inklusive IdaLina från Karibien.

Presentationen och föredraget finns att tillgå på hemsidan under fliken ”För medlemmar”.

Stort tack från oss i styrelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *