Hoppa till innehåll

Rigg Clinic

14 glada Arcona ägare blev välkomnade av tre Seldén medarbetare, var och en med sitt kunskapsfält. Mats-Uno Fredrikson som är eftermarknadschef välkomnade oss och presenterade sedan sina kollegor Mats Lindström (Varvförsäljningsansvarig) och Nils Janhäll som är chef för teknik- och utvecklingsavdelningen. Vi fick sedan en tur i fabriken och fick i tur och ordning se plocklagret, fabriken där CNC fräsen som bearbetar masten finns samt sedan en av monteringshallarna där montering av beslag, kablar och löpande rigg sker. Mycket spännande och lärorikt. Väl uppe i Seldéns konferensrum fick vi lära oss att Seldén har imponerande 50% av världsmarknaden på master etc. Dom har 7 fabriker på tre kontinenter och vi fick en kort genomgång av deras sortiment. Därefter bjöd Seldén på en fika och klubben på lite kaffebröd. Vi avslutade kvällen med lite tips och råd från Nils och fick även möjlighet att ställa frågor. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *