Hoppa till innehåll

Sensommarträffar både på Ostkust och Västkust!

Efter sommaren kommer vi ha två event som bygger på att vi kommer träffas både på Ostkusten och Västkusten. Ostkustens sensommarträff kommer att vara 28 augusti och kommer vara på Skepparholmen (precis innan Malma Kvarn). Skepparholmen är Navigationssällskapets klubbholme som vi har hyrt för lördagen.

På Västkusten så är sensommarträffen den 4 september och kommer vara på Rörö hamn. Det kommer vara en liten utmaning på den fiffigaste båtlösningen så det gäller att tänka till redan nu. Det känns kul att vi inom Sarc kan ha två seglingsträffar.

Anmälningar till alla event är på högersidan på hemsidan.

Vi får dock hålla oss till FHM restriktioner och att alla som kommer på våra event är helt friska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *