Hoppa till innehåll

Save the date och en liten rapport!

Här kommer lite information från kvällens styrelsemöte i Sarc. Det var det första riktiga mötet som Pernilla höll i och det gjorde hon med bravur. Mycket av våra aktiviteter handlar om att hitta bra saker för våra medlemmar. Tanken var att vi skulle haft en teknikkväll med Henke men har är tyvärr sjukskriven så det får vi skjuta upp till hösten.

Däremot så har vi pratat om att ha en Sailclinic i juni och det satsar vi på att ha den 15 juni men vi öppnar ingen anmälan förrän efter FHMs besked den 17 maj. Dagen efter, alltså den 18 maj har vi ett nytt styrelsemöte för att fastslå om det går eller ej. Så rita in den 15 juni i kalendern.

Bilden är från tidigare Sail Clinic.

Ett annat roligt inslag är att vi redan är klara med vår sensommarträff som vi kommer ha på Skepparholmen. Skepparholmen är Navigationssällskapets (Navis) klubbholme. Vi har abonnerat det och vi har också tillgång till deras hus där (Navis medlemmar är alltid välkomna dit). Så det är nästa datum att lägga på minnet, 28-29 augusti. Vi kommer öppna anmälan till träffen redan nu och du anmäler dig på högersidan av hemsidan.

Skepparholmen ligger innan Malmakvarn och klubbholmen är på insidan av ön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *