Hoppa till innehåll

Nyhetsbrev från Styrelsen

Hej seglare!

Hösten är över oss och de allra flesta, med några få undantag, har nu våra båtar på land. En lite trist stund men lika skönt att veta att när höststormarna kommer, och det blåser kallt och snålt, så står vi tryggt under ett skyddande skal och inväntar nästa säsong. En del har redan planerna klara för höstens och vinterns projekt och andra väntar på vårsolen för att starta upp. Oavsett era ambitioner och planer så brukar vi ju ses för en härlig stund tillsammans med glögg, lite tilltugg och ett inspirerande föredrag straxt innan jul i Stockholm. 

Tyvärr så blir det inte så i år på ostkusten. SARCs styrelse har efter noga övervägande beslutat att ställa in årets glögg med inspirationsföreläsning. Planen var att det spännande föredraget med Gurra Krantz, som skulle varit i mars, flyttades till december. Vi såg alla fram emot detta och hade redan många bokningar långt över vad FHM rekommenderar och tror inte att det skulle bli färre i december. Vi beklagar att behöva ställa in och att vi inte får träffas men hoppas och tror att ni alla har förståelse för detta under dessa mycket speciella förhållanden. 

Vår nya västkustgrupp planerar dock ett litet minimöte i november med ett begränsat antal deltagare och möjlighet att hålla avstånd.

Så nu ser vi fram emot årsmötet i mars och hoppas verkligen att vi har möjlighet att bjuda in Gurra igen så att vi kan förverkliga vår ambition att leverera de bästa föreläsningarna och möjlighet att träffas under trevliga former. Inför årsmötet i mars 2021 planerar vi som vanligt att välja in den styrelse som kommer att arbeta under kommande år. Nu söker vi dig som vill vara med att skapa framtiden för SARC och vill jobba i styrelsen. Hör av dig till valberedningen, Håkan Ericsson och Johnny Alvarsson, eller någon i styrelsen med ditt intresse. Vi ser fram emot att få berätta om allt roligt vi gör!

Det vore också spännande och kul att höra berättelser om nya och gamla seglingar, gärna med bilder, som vi kan publicera på webben. Alla vill ju läsa en beskrivning av något någon annan varit med om – storm eller stiltje spelar ingen roll – bara ni har något ni vill dela med er tar vi gärna emot det.

Än en gång tackar vi i styrelsen för förståelse och hoppas att vi kan ses virtuellt under detta år och i verkliga livet när 2021 drar igång.

Många seglarhälsningar från styrelsen i SARC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *