Hoppa till innehåll

Nu finns alla handlingar tillgängliga inför årsmötet den 18 mars

I tillägg till kallelsen informerar vi här att dokument inför årsmötet nu finns tillgängliga på medlemssidorna på SARCs hemsida (under Dokument / Handlingar / Årsmöten). Lösenordet finns med i inbjudan/kallelsen till årsmötet. Om du glömt det så mejla till webmaster@sarc.se

Kassören meddelar också att vi behövt byta SARCs swishnummer, det gamla har upphört att fungera. Det nya swishnumret för SARC är 123 22 701 06. Oavsett om du swishar eller betalar din medlemsavgift via bankgiro (som vanligt 5434-6218), glöm inte att ange båtnamn, båtmodell och båtnr.

Väl mött på årsmötet med föredrag av Gurra Krantz, Sjömansskolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *