Hoppa till innehåll

SARC Höstträff – 6 September 2014

Hej käre Arconaseglare!

Styrelsen tillsammans med seglingskommittén inbjuder härmed SARCs medlemmar till höstträff lördag 6 september 2014Natthamn blir Napoleonviken på Ägnö. De av oss som har lust och möjlighet är välkomna att samlas redan på fredag kväll den 5:e september. I samband med höstträffen arrangeras även en enklare form av familjekappsegling, ca 15M med enskild start. Vi seglar med endast fock och stor. Deltagandet i träffen förutsätter naturligtvis inte att man deltar i kappseglingen. Alla är välkomna! Om man däremot vill prova på att kappsegla utan att delta med egen båt, försöker vi att fixa möjlighet att vara med ombord på någon av de deltagande båtarna. Vi ses där!

Anmälan per mejl till Britt-Marie på event@sarc.se

OSA senast onsdag 3 september.

Välkomna!

Vänliga seglarhälsningar,

Styrelsen

aegnoe