Hoppa till innehåll

Få fart på båten!

Varmt välkomna att komma på en föreläsning med Jimmy Hellberg som skall prata om att få fart i båten.

Vi må ha snabbseglande Arconor och de flesta av oss kappseglar nog lite grann när vi möter en annan segelbåt ute på fjärden. Vi har glädjen att bjuda in dig till ett föredrag med Jimmy Hellberg med tips och råd om hur man kan få lite mer fart i båten och hur man kan utmana sig själv även om man bara är två som seglar.

Jimmy Hellberg vann Gotland Runt full-crew 2015 och totalen som Shorthanded 2016. Han är även coachat andra team bland annat Necesse Arcona 400 på deras Gotland Runt satsning. Idag ägnar Jimmy all sin tid till kappsegling runt om i världen. På ett pedagogiskt och tydligt sätt delar han med sig av sina erfarenheter och tips.

Mötet är ett hybridmöte som kan anmälas till livemöte på Sjömansskolan eller via Teams. På hemsidan finns anmälan där du väljer det som passar dig.

3 kommentarer till “Få fart på båten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: