Hoppa till innehåll

Höstträff Härsö 2013

Välkomna till höstträff med familjekappsegling, tipspromenad och grillning på Härsö!

Höstträffen i år är lördag 31 augusti till söndag 1 september. Härsö är bokat, med nocken reserverad för SARC. Aktiviteterna är på lördag, men vill man komma på fredag och ’tjöta’ så går det förståss bra. Lördagsprogram: Skepparmöte – Kappsegling – Bubbel – Priscermoni – Grillning. Banan är samma som tidigare år. Starttid på skepparmötet lördag klockan 10. Bara vita segel, fock och storsegel tillåtna. Obs! I år är även icke-Arconor välkomna, så länge skeppare eller ägare har anknytning till SARC! Prispotten är som vanligt rejäl! Förra årets vinnare av tipspromenaden gör årets tipspromenad, ett tips! Mer info kommer.

Anmälan till Britt-Marie per epost eller telefon. Vid ändrade väderförhållanden, ring Britt-Marie!

bippan.bergstrom kanelbulle gmail.com

073-330 53 15

 

Nyfiken på vilken starttid ni kommer att få? Kika här nedan:

LYS-tal_omvant

snyggabatar