Hoppa till innehåll

Segeltrimning – Sail clinic 2013 –

Hej Arconaseglare!

Härmed inbjuds SARC:s medlemmar att delta i praktisk segeltrimning. Aktiviteten kommer att ske under professionell ledning av Mikael Olesen, UK Syversen.  Du kommer under c:a en timme få experttips på vad som är viktigt avseende riggtrim och hur du ska trimma dina segel för bra prestanda. Vi planerar att segla med olika Arcona modeller, efter varje pass byter Micke båt ”i farten” på Baggensfjärden.

 

Datum & tider

Aktiviteten genomförs tisdag 18/6 2012, samling Gustavsbergs Hamn kl 17:00

SARC bjuder på mackor med dryck före losskastning.

 

Båt & skeppare

För att kunna genomföra detta behöver vi Arcona-ägare/medlemmar som ställer upp med sina båtar och som skeppare (och får i gengäld en genomgång av rigg och segel av Micke). Meddela intresse att ställa upp med båt snarast till Pär Svärdson, par@svardson.se.

Anmälan

Platserna kommer att lottas ut bland de som anmäler intresse av att delta. Meddelande om du tilldelats plats kommer att sändas per e-post. Mer detaljerad information meddelas i samband med att bekräftelse på deltagande sänds ut. Skicka intresseanmälan till par@svardson.se  där du anger önskemål om Arcona modell.

Varmt välkomna!

Styrelsen