Hoppa till innehåll

Årsmöte 2013

Hej käre Arconaseglare!

Den 13 mars är det dags igen för ordinarie årsmöte, denna gång på Sjöhistoriska Museet, Stockholm!

Verksamhets- och förvaltningsberättelse, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och eventuellt inkomna motioner med styrelsens yttrande hålls tillgängliga senast en vecka före årsmötet på Sällskapet Arconaseglares hemsida www.sarc.se

Preliminärt program:

  • 18.00 Samling och fika
  • 18:15 Årsmöte
  • 18.45 Carina Lernhagen Matz och Erling Matz berättar om Kap Horn

Kap Horn ­ alla seglares dröm eller mardröm. Varför heter det Kap Horn, när och vem upptäckte Kap Horn? Kända seglar runt Hornet. Och förstås Erlings och min färd dit i gummibåt. Först introduktion med berättelse och bilder, sedan bildspel med musik.

Varmt välkomna önskar

Styrelsen SARC

PS Mejla gärna om ni kommer till info@sarc.se, och hur många, så kan vi lättare beräkna ”fika-mängden” 🙂 DS

 

Inbjudan 2013