Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte och föreläsning med Gurra Krantz

18 mars @ 18:00 22:00

Varmt välkomna till SARCs årsmöte och en inspirerande föreläsning med Gurra Krantz.

Oceanseglaren Gurra är en av världens mest erfarna seglare – totalt över 500.000 seglade distansminuter i fyra jordenruntkappseglingar, två America’s Cup satsningar, Admiral’s Cup lag och många andra Intensiva projekt på världshaven. Gurra har en unik kunskap och erfarenhet av att leda team under tuffa förhållanden. Vi kommer att få höra om motivation, ledarskap, kamratskap, förberedelser, noggrannhet, och gruppdynamik – det gäller att få hela teamet att dra åt samma håll, med klart definierade och tydliga mål, trots olika kunskaper och personligheter inom gruppen. Före och under tiden som kappseglare har

Gurra även arbetat som segelmakare, båtbyggare och utvecklat elektroniska instrument för kappsegling. Några nedslag i seglingskarriären – Whitbread Round The World Race/Volvo Ocean Race som vaktchef på båtarna The Card (1989) och Intrum Justitia (1993) samt som skeppare på Swedish Match (1997) och Team SEB (2001). Även i Sveriges America’s Cupsatsningar 1987 och 1991/92 som skeppare. Och nu senast i TV med kändisar över Atlanten.

Kallelse till årsmöte för betalande medlemmar och era besättningar den 18 mars 2020. Vi kommer att publicera årsmöteshandlingarna senast en vecka innan mötet. För att se handlingarna loggar du in på SARC.se/för medlemmar – lösenord har skickats ut.


Vi kommer att bjuda på lite smörgås under kvällen.

www.sarc.se

Sjömansskolan

Mälarvarvsbacken 2
Stockholm, 117 33 Sverige
+ Google Map