Hoppa till innehåll

Ett stort tack till alla för en lyckat Arconaträff!

Vi från styrelsen vill rikta ett stort jättetack till framförallt Arcona Yachts som är ordnat årets seglingsträff på Kattholmen. Jättekul att så många kom till träffen. Hela 15 båtar dök upp och vi var runt 45 personer som hade mycket trevligt. Vi hade också tur med vädret och vi fick uppehåll hela helgen, trots att prognoserna såg dystra ut. Passar på att meddela att vi inom Sarc har passerat 150 medlemmar vilket är väldigt kul.

Skepparmöte hölls klockan 11 som leddes av Noel. En bana på baggen skulle genomföras i bra vind mellan 5-15 meter per sekund. Det var utmanande att hela tiden vara när byarna kom. Vi hade 9 båtar som var med och seglade på Baggen.

Årets segrar var Tiko Minos med Johan Karlsson vid rodret. Bra seglat och han får äran att behålla vandringspriset i år. Kanske får vi se Johan som medlem i Sarc också…

Tiki Minos tog hem priset i år.
Tiko Minos tog hem förstapriset i år.

Efter seglingen så var det lite mingel med bubbel till alla samt lite snacks. Många bortförklaringar blev det också och om och hur vi hade skött oss på banan. Vissa inklusive undertecknad genade igenom optimist fältet som inte var så bra, men inga incidenter inträffade.

Robin hälsar alla välkomna till årets mingel.

Till kvällen så hade Arcona Yachts dukat upp i gamla lokalen där man har byggt båtar tidigare. Jättekul, mycket god mat och ordentligt med dricka. Superkul. Vi kommer lägga ut fler bilder sedan när vi får från Noel så håll till godo.

Middag inne i hallen där Arconor har byggts.
Laddning innan start!
Bommar fick vi visst inte använda, då är det bra med en lång man…

Tack igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *