Tack alla och speciellt Bill och Marie-Louise

Helt fantastiskt att se så många medlemmar som kom till vår Glögg på Myntkrogen igår. Hela 56 medlemmar letade sig ut i kylan för att närvara på Sarcs glögg. Det var riktigt högljutt och högt i tak, måste nästan höras inne på Nobelfesten i Stadshuset.

Vi fick lyssna på Bill och Marie-Louise om deras berättelser om segling till Skottland, Shetland och Norges kuster. Helt magiska bilder och man blir verkligen sugen på att segla till alla ställen som ni berättade om. Det märktes att ni seglat mycket och besökt många platser. Så roligt att höra och vilka miljöer som ni visade. Tror många av oss fick mycket inspiration för att kanske segla iväg själva.

Nästa event kommer att vara på Sjömanskolan den 23 januari då vi skall till ännu kallare ställen och få lyssna på Milo Dahlmann. Passa på att anmäla dig redan nu på hemsidan.

Kom även ihåg medlemsavgiften för 2020.

Glöggträff på Myntkrogen i Gamla Stan.

Den 10 december hade vi på Sarc en sammankomst med våra medlemmar. Det var ett lyckat event då hela 68 personer hade tagit sig till Gamla Stan.

Vi alla fick träffa nya ledningen från Arcona Yachts som berättade om de kommande planerna och vad som händer med Arcona och Najad. Trevligt att träffa både nya ansikten och gamla kända. Vi i styrelsen ser fram emot ett bra samarbete framgent.

Därefter fick vi lyssna i aulan om Jackline och Peters äventyr med Ellen som seglat från Stockholm och till Karibien med massor av sköna bilder och äventyret med att segla över Atlanten och Atlantic Rally for Cruisers. Har du lust att läsa mer så kan ni gå in på www.ellensailing.se

Glögg och föredrag 6 december

Inbjudan till höstmöte om färder på Europas kanaler

Britt-Marie Bergström berättar om en färd genom Europa med egen båt Mats Kalles, Classic World berättar om kanalfärder i England, Skottland och Frankrike 6 december 2016 Berghs School of Communication,  Rum 41 Sveavägen 34,  Stockholm   18.30 Samling, glögg 19.00 Föredrag  Välkomna!   OSA senast 1 december till  event@sarc.se Robin Edman

glogg_o_foredrag_sarc

Glögg och föredrag – Lars Hässler 8 december

Save the date! Den 8:e december har vi bokat in Lars Hässler som föredragshållare för SARCs medlemmar. Det blir glögg med tilltugg, ett fantastiskt föredrag, tid att mingla och prata båt och segling. Och för att förenkla transporter till och från, så har vi bokat lokal centralt, nära T-Hötorget. Fler detaljer kommer, liksom inbjudan, här och per epost. Håll utkik!

Glögg på Kattholmen

Varmt välkomna önskar Sällskapet Arconaseglare och Arcona Yachts till årets glöggmingel!

När: 11:e december klockan 18:30 ca

Var: Arcona Yachts lokaler på Kattholmen, Gustavsberg.

Hur: Glögg, lussekatter, pepparkakor och det senaste om nya Arcona 380!

Anmäl hur många ni kommer (och båtnamn) till event@sarc.se så vet vi hur mycket glögg vi ska värma!